23.6.2016

Kirjavälitys – avoimesti ja aktiivisesti

Kirjavälityksen arvot – avoimuus, aktiivisuus ja ammattitaito – näyttäytyvät teille asiakkaillemme jokapäiväisessä kanssakäymisessämme. Viime vuonna lähetimme liki 100 tiedotetta ja julkaisimme ajankohtaisia asioita eri verkkopalveluissamme. Myyntiryhmämme jalkautui asiakaskäynneille ympäri Suomea. Ja te myös vierailitte meillä, kiitos käynneistänne! Digitaalinen viestintä jatkaa laajentumistaan, mutta myös oikeat kohtaamiset ovat meille tärkeitä.

Olemme tehneet laajat asiakastyytyväisyyskyselyt kaikille asiakasryhmillemme jo yli kymmenen vuoden ajan. Kysymme aina myös kehitysehdotuksia, ja jokaisen kyselyn tuloksena on jokin asiakkaidemme toive paremmasta palvelusta toteutunut. Usein saamme myös todella ilahduttavaa palautetta – sellaiseksi voi lukea vaikkapa toteamuksen uudelta Kirjaväylä-verkkopalvelumme käyttäjältä – ”tästähän aukeaa meille aivan uusi maailma!”

KutsuKatiNieminen_1n Sinut mukaan maailmaamme myös sosiaalisessa mediassa. Tule Facebook-ystäväksi, seuraa liverrystämme Twitterissä ja kurkista kulissien taakse YouTubessa. Voit myös pinnata kirja-alan Pinterest-taulujamme ja linkata itsesi LinkedIniin. Nähdään!

Kati Nieminen
myynnin assistentti

Ps. Aktiivisuus ja ammattitaito näyttäytyvät toiminnassamme myös tämän ja seuraavan vuoden kuluessa. Järjestämme syksyllä kustantajaseminaarin Helsingissä, ja Näin On Kirjat –kiertuetta suunnitellaan keväälle 2017 uudenlaisella konseptilla.