12.12.2016

ONIX – kirjan parhaaksi ja myynnin tueksi

Kirjavälitys ylläpitää yhdessä Kansalliskirjaston kanssa ONIX-keskusta, joka helpottaa kirjaan liittyvän tuotetiedon standardin mukaista tuottamista. Tietokanta sisältää 130 000 kotimaisen nimekkeen tiedot.

ONIX-palvelumme uudistuu vuoden 2017 alussa

ONIX-palvelusta julkaistaan vuoden 2017 alussa uusi versio. Uusi ONIX-palvelu on entistä monipuolisempi ja helpompi käyttää – verkkopalvelussa kustantajan on kätevä seurata ja ylläpitää omia tuotetietojaan. Kannattaa myös hyödyntää kaikki tuotetietoa rikastavat media-aineistot: sisällysluettelot, lukunäytteet, näytesivut, kaunokirjojen avainsanat ja kaunokirjallisuuden genret. Rikastetut tiedot lisäävät kirjan näkyvyyttä verkkokaupassa, nopeuttavat esillepanoja myymälässä sekä parantavat kampanjoiden suunnittelua. Ajantasainen tieto kirjasta helpottaa ostopäätöstä.

Kaunokirjallisuuden luokittelu esim. huumori-, urheilu-, erä- tai eläinaiheiseksi tuo kirjan lähemmäksi ostajaa ja helpottaa tiedonhakua kirjallisuudesta. Kustantaja voi antaa sisältöä kuvaavia, vapaita avainsanoja standardien asiasanojen lisäksi. Oppikirjan tietoja saadaan täydennettyä lisäämällä kouluaste, oppiaine tai lukion kurssinumero.

Mikäli tarvitset käytön tukea, ota yhteyttä – annamme mielellämme opastusta ONIXin tehokkaaseen käyttöön.
pyorkuva_sv
Susanna Vestman
palvelupäällikkö
Tuotetieto & Osto