11.8.2017

Tervetuloa töihin ja kouluun!

kerailyaKirjavälitys ei ole sulkenut oviaan kesälläkään. Täällä ovat ahkeroineet monet kesätyöntekijät keräten, pakaten ja lähettäen kesälukemista kansalle. Vakituinen väki on vuorotellut kesälaitumille lähtöjään, ja on kerätty voimia elokuun sesonkiin. Silloin alkaa nimittäin asiakaspalvelun puhelin soida, sähköposti laulaa ja chat-palvelu paukuttaa viestejä. Koululaiset tarvitsevat kirjansa! Oppikirjakustantajat ja painotalot tekivät parhaansa jo keväällä, mutta osa tuotteista saadaan valmiiksi ja pulpetteihin elo-syyskuun aikana.

Kirjavälityksellä on Hyvinkäällä 11 hengen asiakaspalvelutiimi. He vastaavat sähköposteihin ja puhelimeen, ja ovat myös eHelpDeskin chatin takana auttamassa sähköisten oppimateriaalien kysymyksissä.

Elokuun ruuhkahuipun tasaamisessa ja teidän kysymyksiinne nopeasti reagoimisessa auttaa verkkopalvelujemme tehokas hyödyntäminen. Kouluväylän Tilaushistoriasta näet tilaustesi tilanteen. Voit tehdä Tilaushistoriasta haun tuotteen nimellä, tuotenumerolla (ISBN/EAN), asiakkaan nimellä, tilaajalla, lähetenumerolla tai tilausnumerolla. Jos tilaushistoria näyttää, että tilaus on lähtenyt jo Kirjavälityksestä, pääset rahtikirjan numeroa painamalla kuljetusliikkeen sivuille ja näet, missä vaiheessa tilauksesi toimitus on.

Kaikki yhteystiedot: https://www.kirjavalitys.fi/yhteystiedot/asiakaspalvelu/