13.9.2016

Uutta syksyyn jokaiselle

Syksy – mikä ihana aika uudistua! Kiireisen sesongin lomassa tuomme uusia työkaluja kirjabisneksen tueksi ja kurkotamme myös kohti uusia asiakkuuksia.

Uusi eHelpDesk-palvelumme kouluille ja kustantajille avautui elokuussa. Se on jo osoittautunut tarpeelliseksi uudeksi väyläksi – mm. opiskelijat kysyvät neuvoa digitaalisten oppimateriaalien käytöstä. Kirjakauppoja olemme ohjeistaneet digitaalisten materiaalien myymiseen, sekin jo sujuu!

Hankintapalvelumme Sirpa Tilli ja Hanna Leikkola ovat vierailleet ahkerasti kirjastoissa. Olemme rakentaneet monelle kirjastolle heidän omiin tarpeisiinsa sopivia tilausratkaisuja.

Kustantajille tarjoamme kustantaja-aamiaisen Helsingissä lokakuussa. Tilaisuudessa valotamme uutta Books on Demand –yhteistyötämme tarvepohjaisten kirjojen entistä monipuolisempaan painamiseen. ONIX- ja Kustantajaväylä-verkkopalvelujen uudistussuunnitelmien toteuttaminen tulee vauhdittamaan kirjamyyntiä.

Lisäksi olemme tänä vuonna perustaneet aputoiminimen entistä laajemmalle logistiikan ja verkkokaupan asiakaskunnalle: KV Logistiikkapalvelut. Myyntipäällikkömme Petri Raudasmaa saa kertoa lisää logistiikkaosaamisestamme:petriraudasmaa_blogikuva

Muutoksen avulla haluamme jatkossa palvella myös uusia asiakkuuksia yli toimialarajojen. Olemassa olevat logistiset prosessimme sopivat mainiosti useamman tyyppisten yritysten tarpeisiin. Oli yrityksen focus sitten enemmän B2B- tai B2C- asiakkuuksissa, toimitamme kirjeet tai paketit vaivattomasti perille. Lähetämme tuotteet luotettavasti ja laadukkaasti niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Logistiikan ulkoistaminen luo yrityksille paremmat edellytykset keskittyä ydinliiketoimintaan.

Soita ja kysy lisää palveluistamme: puh. 050 403 8781 tai petri.raudasmaa ät kirjavalitys.fi

www.kvlogistiikka.fi