sähkökirja

Digitaaliset palvelut


Kirjavälityksen Digitaaliset palvelut tuottaa ja kehittää erilaisia sähköisiä palveluita kirja-alalle. Tutustu tarkemmin sähkökirjojen ja oppimateriaalien tarjontaan, myyntiin ja jakeluun sekä muihin monipuolisiin verkkopalveluihimme.

Kustantajan palvelut

Sähkökirjojen ja oppimateriaalien tarjonta, myynti ja jakelu sekä monipuoliset verkkopalvelut
sekä verkkokaupparatkaisut kuuluvat kustantajien palvelutarjontaamme.

LUE LISÄÄ

Kaupan palvelut

Kirjavälitys päivittää kirjojen ja sähkökirjojen tuotetiedot ja niissä tapahtuvat muutokset myymäläjärjestelmiin joka arkipäivä. Kirjaväylältä löytyvät ajantasaiset tiedot kotimaisesta, ruotsin- ja englanninkielisestä sekä venäjän-, viron- ja saksankielisestä aineistosta.

LUE LISÄÄ

Kirjastopalvelut

Tuotetietopalvelu välittää Kirjavälityksen tarjoamien uutuusnimekkeiden tiedot suoraan kirjastojärjestelmiin. Kirjavälitys tarjoaa sopimusasiakkailleen veloituksetta tunnuksellisen Raportointipalvelun verkossa.

LUE LISÄÄ

Koulun palvelut

Kouluväylä on erityisesti koulujen tarpeisiin suunniteltu verkkopalvelu.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu

Kirjavälityksen asiakaspalvelu huolehtii palveluiden neuvonnasta ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Asiakaspalvelu vastaa tilauksiin, toimituksiin, laskutukseen sekä tuotteisiin ja tuotetietoihin liittyviin kysymyksiin.

OTA YHTEYTTÄ

Myynti

Kirjavälityksen myynti vastaa sopimuksista, palvelun laadusta ja viestinnästä. Asiakkuuden jatkuva seuranta, asiakastyytyväisyys ja asiakastapahtumat ovat myös myynnin vastuulla.

OTA YHTEYTTÄ

Usein kysyttyä

Oletko uusi kustantaja, tai hukannut tunnuksesi, tai haluat tietää palautusoikeudesta? Katso Usein Kysytyt Kysymykset eli FAQ.

LUE LISÄÄ

Kirjaudu sisään

Kirjaudu tästä Kirjavälityksen verkkopalveluihin (Kirjaväylä, Kouluväylä, Kustantajaväylä, ONIX)


Tunnus tai salasana unohtunut?