31.8.2017

Etätyötä tarjolla

Kirjavälityksen eHelpDesk auttaa kouluja sähköisten oppimateriaalien käytössä. Etsimme asiakaspalveluumme palveluhenkisiä ja reippaita osa-aikaisia työntekijöitä. Työ sopii 18 vuotta täyttäneille. Työ on tuntityötä arki-iltaisin klo 15:30–20:30 sovitun mukaan.

Asiakaspalvelijan tehtäviin sisältyy sähköisten aineistojen käytön neuvonta eri koulu-asteiden opiskelijoille, opettajille ja koulusihteereille. Neuvonta tehdään puhelimen, sähköpostin ja chatin avulla. Työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opiskelun oheen, koska se tehdään etätyönä.

Työhön perehdytys tapahtuu Hyvinkäällä. Saat käyttöösi kannettavan tietokoneen, matkapuhelimen ja tarvittavat ohjelmat.

Odotamme sinulta

  • aktiivista ja innostunutta asiakaspalveluhenkeä
  • hyvää suomen- ja tyydyttävää ruotsinkielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kokemusta tietokoneen käytöstä.

Lisätietoja ja hakemukset 29.9.2017 mennessä: Asiakaspalvelupäällikkö Susanna Snellman, susanna.snellman@kirjavalitys.fi.

Kirjavälitys on kustantajien ja kirjakauppiaiden omistama palveluyritys, jonka tehtävänä on kehittää ja tuottaa yhdessä asiakkaidensa kanssa heidän tarvitsemiaan kustannustehokkaita palveluja logistiikan ulkoistukseen ja kirja-alalle. Yritys työllistää n. 165 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 79 milj. €. Arvoihimme kuuluvat aktiivisuus, avoimuus ja ammattitaito.