12.4.2018

Kesätyöntekijä / Harjoittelija tuotetietojen ylläpitoon

Kirjavälitys tuottaa nykyaikaisia ja tehokkaita logistiikan palveluita. Olemme edelläkävijöitä nykyaikaisissa logistiikan ratkaisuissa ja kirja-alan digitaalisissa palveluissa.

Kirjavälitys panostaa voimakkaasti digitaaliseen kehitykseen ja uusien alaa kehittävien verkkopalveluiden kehittämiseen. Yritys työllistää n. 160 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 80 milj. €.  Lisätietoja yrityksestä www.kirjavalitys.fi. Asiakkaitamme ovat kustantajat, jälleenmyyjät, koulut ja kirjastot.

Kirjavälitys hakee Tuotetiedot ja osto -osastolle tuotetiedoista, tuotetietojen ylläpidosta sekä alan kansainvälisistä standardeista kiinnostunutta aktiivista ja oma-aloitteista

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ / HARJOITTELIJAA

3-4 kuukauden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että työsuhde alkaa toukokuun aikana.

Kesätyöntekijän / harjoittelijan tehtävänä on osallistua tuotetietojen ylläpitoon sekä tuotetietoprosessiin liittyvään määrittelytyöhön.  Työpaikka sijaitsee Hyvinkäällä, perehdytyksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Toivomme kesätyöntekijältä / harjoittelijalta kirjasto- ja informaatioalan opintoja. Myös kokemus kirjastotyöstä luetaan eduksi. Työssä tarvitaan englanninkielen taitoa.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemus ansioluetteloineen viimeistään 24.4.2018 palvelupäällikkö Inari Haapaniemelle, puh. 050 4301 264, inari.haapaniemi ät kirjavalitys.fi