Tilaukset

Kirjastot voivat tehdä tilauksia Kirjaväylä-verkkopalvelussa, standardisanomilla (EDI, XML) suoraan kirjastojärjestelmistä sekä Kirjastojen asiakaspalveluun myös muussa kirjallisessa muodossa.

Kirjaston tilauskannan hallinnointia helpottaa Kirjaväylän tilaushistorian kautta saatavat raportit.

Valikoimapalvelu

Kirjavälityksen kotimaisen kirjallisuuden valikoima on markkinoiden laajin. Varastovalikoima on n. 30 000 nimekettä ja vuosittain Kirjavälitys hankkii kirjoja yli 3400 kotimaiselta sekä useilta sadoilta ulkomaisilta toimittajilta. Tilauksia voi tehdä sekä ennakkoon että jo saatavana olevista nimekkeistä.

Kirjavälitys tekee kirjastoille myös teema- ja tarjousvalikoimia.

Keskitetty hankinta

Kehitämme Kirjaväylä-verkkopalveluamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Monella kirjastolla on ollut tarvetta keskittää hankintaa ja ottaa käyttöön sitä tukevaa verkkopalvelua.

Kirjaväylällä on nyt mahdollista ottaa käyttöön myös keskitettyä hankintaa varten rakennettu Pääkäyttäjä-alikäyttäjä-malli. Pääkäyttäjä voi antaa haluamansa määrän alikäyttäjä-tunnuksia omalle organisaatiolleen. Alikäyttäjät voivat tehdä Kirjaväylällä pääkäyttäjälle hankintaehdotuksia. Pääkäyttäjä voi muuttaa alikäyttäjien tilausehdotuksia tai lähettää ne edelleen tilauksina Kirjaväylältä Kirjavälitykseen.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Hankintapalvelujen myyntiin.

Muovituspalvelu

Kirjavälityksen Muovituspalvelu muovittaa ja sovittaessa myös tarroittaa (sokkotarrat) kirjoja.  Muovituspalvelu tehdään Kirjavälityksen Hyvinkään logistiikkakeskuksessa koneellisesti. Kovamuovitus ja koneelliseen muovitukseen sopimattomien kirjojen muovitus tehdään käsin.

Tutustu tällä videolla Kirjavälityksen muovitukseen: