15.2.2018

Koulutiedote: Oppikirjojen perustilauskausi 2018

Oppikirjojen perustilauskausi alkoi Kouluväylällä 1.2.2018.

Perustilausten viimeinen jättöpäivä Kouluväylällä on ilmoitettu koulujen pääkäyttäjille ja rehtoreille. Jos yhteystiedoissa on tapahtunut muutoksia, ilmoitattehan niistä viipymättä asiakaspalveluumme (koulut(ät)kirjavalitys.fi

Perustilaus on Kouluväylän kautta kerran vuodessa tehtävä oppikirjatilaus. Perustilauksella koulut tilaavat suurimman osan seuraavan lukuvuoden oppikirjoista. Kouluväylän verkkopalvelun yksityiskohtaiset ohjeet löydät Kouluväylän etusivulta “Ohjeet”-kohdasta.

Koulujen pääkäyttäjät tekevät perustilauksen. Opettajat toimittavat pääkäyttäjille tiedot tilattavista oppikirjoista.
Kirjat toimitetaan kouluille rahtivapaasti valtakunnallisen jakeluaikataulun mukaisesti (Jakeluaikataulu 2018), ja tilauksesta myönnetään perustilausalennus.

Kun pääkäyttäjä on lähettänyt perustilauksen, hänen sähköpostiinsa tulee Tilausvahvistus. Tilausvahvistuksella on yhteenveto perustilauksesta.
TÄRKEÄÄ! Jos tilausvahvistusta ei tule sähköpostiin tilauksen lähettämisen jälkeen, ole välittömästi yhteydessä Kirjavälityksen asiakaspalveluun.

Perustilausaikataulun noudattaminen varmistaa sujuvat toimitukset ja vähentää ruuhkaa verkkopalvelussa. Perustilausaikanne voitte tarvittaessa tarkastaa myös Kirjavälityksen asiakaspalvelusta koulut(ät)kirjavalitys.fi.

Huom: Oppikirjojen näytekappaleet ja muu ilmainen materiaali tulee aina pyytää suoraan kustantajilta.