9.7.2018

Osaava koodari saa paikan

Tervetuloa rakentamaan kirja-alan parhaita digitaalisia palveluita

Tulet työskentelemään Hyvinkäällä Kirjavälityksen digitaalisia palveluita kehittävässä, innovatiivisesti toimivassa IT-ryhmässä, jonka tehtäviin sisältyy monipuolisesti Kirjavälityksen tietojärjestelmien ja uusien digitaalisten palveluiden kehitys ja ylläpito. Tulet osaksi 7 hengen it-tiimiä, ja teet läheistä yhteistyötä liiketoiminnan ja asiakkaidemme kanssa. Tuotamme suuren osan Kirjavälityksen palveluista itse ketterästi toimien, toistemme osaamista hyödyntäen ja yhdessä innovoiden. Tässä ympäristössä näet konkreettisesti työsi tulokset ja pääset vaikuttamaan Suomen kirja-alan palveluiden kehittymiseen.

Toimenkuvaasi kuuluu:
• Kehität ja toteutat uudenlaisia digitaalisia tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita PHP-kielellä.
• Kehität ja olet innovoimassa uusia palveluita asiakkaillemme.
• Luot tietoturvallisia ratkaisuja. Dokumentoit työsi sekä kuvaat ja suunnittelet tarvittaessa laajempiakin ohjelmistokokonaisuuksia.

• Voit olla myös miettimässä omien sisäisten prosessiemme tehostamista ja automatisointia tietojärjestelmiä hyödyntäen, tai
• Voit olla Android/iOS-velho, jonka suuri osa työstä koostuu uudenlaisten kirja-alan mobiilisovellusten toteuttamisesta.

Toimenkuva, tehtävänimike ja palkkaus tarkentuvat valittavan henkilön osaamisen ja suuntautumisen perusteella. Tärkeintä meille on löytää sopiva henkilö, jonka kanssa voimme rakentaa kilpailukykyä digitaalisista palveluista.

Odotamme sinulta:
• Yli 3 v. kokemusta ohjelmistokehityksestä PHP- tai Java-kielellä tai yli 2 v. kokemusta ohjelmistokehityksestä Android- tai iOS-laitteille
• Innostunutta kehittämislähtöistä asennetta
• Taitoa kommunikoida selkeästi suullisesti ja kirjallisesti
• Halua työskennellä laaja-alaisesti erilaisten osaajien kanssa
• Kykyä ratkaisukeskeiseen itsenäiseen työskentelyyn
• Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan johtavassa logistiikka- ja tietopalveluyrityksessä. Tulet osaksi työyhteisöä, jonka ilmapiiri on välitön, kannustava ja innostunut.

Lisätietoa tehtävää koskien antaa 17.7. alkaen arkisin klo 9-15 IT-arkkitehti Tero Järvinen p. 050 577 2117.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 13.8.2018 mennessä osoitteeseen eija.weck ät kirjavalitys.fi


Kirjavälitys Oy
Kirjavälitys tuottaa nykyaikaisia ja tehokkaita logistiikan palveluita. Olemme edelläkävijöitä nykyaikaisissa logistiikan ratkaisuissa ja kirja-alan digitaalisissa palveluissa. Kirjavälitys panostaa voimakkaasti digitaaliseen kehitykseen ja uusien, alaa kehittävien verkko- ja mobiilipalveluiden kehittämiseen. Yritys työllistää n. 160 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 80 milj. €. Olemme yksi alan kannattavimmista yrityksistä.