Asiantuntijatyötä kirja-alalla

logistiikkakeskus

Kiinnostaako työ kirja-alalla?

18.9.2023: Etsimme PHP-ohjelmistokehityksestä innostunutta kehittäjää toteuttamaan digitaalisia verkkopalveluitamme. Hae 10.10. mennessä.

Voit myös lähettää CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot mm. itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja toiveestasi asiantuntijatyön suhteen. Otamme sinuun yhteyttä mikäli meillä on tarjota osaamistasi vastaavaa työtä.

Säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta. Jos et halua että säilytämme tietojasi, ilmoitathan siitä hakemuksen yhteydessä. Avoimet työpaikat ilmoitamme mm. kotisivuillamme ja some-kanavillamme sekä TE-, Monster- ja Duunitori-palveluissa.

Töihin varastoomme

Erityisesti sesonkiaikoina tarvitsemme varastoomme esimerkiksi keräilijöitä määräajaksi. Voit jättää avoimen työhakemuksen sähköpostitse.

Tuotannon työhakemuslomake (pdf) (Tallenna ennen täyttöä itsellesi. Jos et saa lomaketta täytettyä, voit käyttää tätä sähköistä lomaketta. Emme voi käsitellä hakemusta ilman henkilötietojasi, jonka johdosta jättämällä hakemuksen hyväksyt, että säilytämme henkilötietosi ja hakemuksesi 6 kk. Emme luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle, emmekä säilytä niitä EU-alueen ulkopuolella.) 

Mikäli meillä on avoimia paikkoja, otamme sinuun puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä haastattelun sopimiseksi.
Hyvinkää: rekrytointi(ät)kirjavalitys.fi
Keuruu: Tarja Äijö, etunimi.sukunimi@kirjavalitys.fi

Katso tästä esimerkit keräilijän työstä Hyvinkäältä ja kesätyöstä Keuruulta


Millainen työnantaja Kirjavälitys on?

Jo yli 100 vuotta kirjan matkassa! Teimme juhlavuoden 2019 kunniaksi kirjan lisäksi lyhytfilmin, katso se täältä.

Tutustu Yritys-sivuillamme mm. arvoihimme, eettisiin periaatteisiimme ja vastuullisuusraporttiimme. Bloggaamme kirja-alaa kiinnostavista aiheista ja kerromme myös itsestämme ja asiakkaistamme.

Kirjavälitys on Savuton työpaikka – lue tästä lisää, mitä se tarkoittaa käytännössä.  Seuraa meitä myös somessa, linkit sivun alalaidassa.

Kirjaudu sisään

Kirjaudu tästä Kirjavälityksen verkkopalveluihin (Kirjaväylä, Kouluväylä, Kustantajaväylä, ONIX)


Tunnus tai salasana unohtunut?