20.7.2022

Syksy työllistää! Haemme Hyvinkään varastollemme kausityöntekijöitä!

Syksyn myötä kirjojen parissa tapahtuu! Tarvitsemme tänäkin syksynä toimeliaita työntekijöitä varastoomme. Tule osaksi porukkaamme viemään palveluamme meille tutulla laadun ja luotettavuuden tavalla asiakkaille onnistuneesti maaliin!

ETSIMME SINUA, jolle sopii kausiluonteinen työ loppuvuotta kohden. Oletko opiskelija ja haluaisit tehdä opintojen ohella muutaman tunnin tai osa-aikaisesti töitä? Haluatko kokemusta varastotyöstä? Lue meistä lisää, tarjoamme mahdollisuuksia tulevalle syksylle!

Mikä Kirjavälitys ja missä?

Kirjavälitys on jo yli 100-vuotias yritys, vakaa toimija kirjamaailman logistiikan toiminnoissa. Kirjavälityksellä on kaksi toimipistettä, Hyvinkäällä ja Keuruulla. Asiakkaitamme ovat kustantajat, vähittäiskaupat, kunnat kouluineen ja kirjastoineen. Hyvinkään toimipisteemme sijaitsee noin 3,5 km päässä rautatieasemalta Hakakalliossa. Kulkuyhteydet julkisilla ovat hyvät, mutta omalla autolla kulkeminen onnistuu yhtä kätevästi.

Mitä varastolla pääsee tekemään?

Varastollamme on erilaisia työpisteitä: mm. keräily, pakkaaminen, muovitus, saapuvien ja lähtevien kuormien ohjaaminen. Usein meillä uutena työntekijänä aloittavat ottavat ensiksi haltuun keräilypisteen työtehtävät. Keräilyn työtehtävistä on aloittavan helppo lähteä hahmottamaan koko varaston kokonaisuutta ja edetä muihin työtehtäviin esimerkiksi pakkaamoon tai lajittelijalaitteen pariin.

Työ varastollamme on liikkuvaa ja fyysistä. Saat työvuoron aikana askelpankin täyteen ja päivä etenee mukavien työkavereiden kanssa hujauksessa. Olemme kouluttaneet perehdyttäjät opastamaan uusia työntekijöitä, mutta koko henkilöstömme on avulias ja valmis tukemaan sinua pääsemään uuden työn alkuun. Noudatamme kaupan alan TES:iä ja olemme savuton työpaikka.

Mitä taitoa tai osaamista sinulla olisi hyvä olla?

Olemme työyhteisö, joka opettaa, ohjaa ja opastaa uusia työntekijöitä. Et siis tarvitse tutkintoa tai aikaisempaa kokemusta menestyäksesi Kirjavälityksen varastotyössä. Loistat tässä työssä positiivisella tekevän ihmisen asenteella ja motivoituneella mielellä oppia uuden työn salat. Tokihan hyödyt aikaisemmasta varastotyön kokemuksesta tai logistiikka-alan tutkinnosta, mutta pakollinen se ei ole. Työyhteisömme työkieli on suomen kieli.

Mitä työnantajana tarjoamme sinulle?

Kirjavälitykselle yrityksenä on tärkeää huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Tässä muutamia henkilöstöetuja:

  • Smartumin liikuntasetelit
  • Tuettu lounas
  • Välipala
  • Polkupyöräetu
  • Laajempi työterveys
  • Henkilökunnan tarjouksia Holiday Clubin kylpylähotelleihin
  • Kattava perehdytysohjelma

Miten voin hakea Kirjavälityksen varastolle töihin?

Alkusyksyn haku on auki keskiviikolle 3.8.2022 asti. Laita meille hakemuksesi tämän sivun työnhakukaavakkeen kautta. Voit lähettää hakukaavakkeen ja lyhyen hakukirjeen, jossa kerrot itsestäsi ja työmahdollisuuksistasi enemmän osoitteeseen: rekrytointi@kirjavalitys.fi

Heräsikö sinulle mieleen kysyttävää?

HR-asiantuntijamme Heli Hirvonen vastaa kysymyksiisi ke-pe klo 12-13 puhelimitse 050-743 3023. Voit tavoitella Heliä myös sähköpostitse osoitteesta heli.hirvonen@kirjavalitys.fi

Tutustu meihin hakuprosessin aikana

Tästä linkistä pääset tutustumaan keräilijän työhön varastollamme.

Tästä blogitekstistä pääset tutustumaan, millaista Kirjavälityksellä on työskennellä.

Tutustu Kirjavälitykseen yrityksenä.

 

Kirjavälitys on suomalaisten kustantajien ja kirjakauppojen omistama palveluyritys. Asiakkaitamme ovat kirjakustantamot, kirja- ja verkkokaupat sekä julkinen sektori. Yhtiöllä on pitkät perinteet ja se on perustettu vuonna 1919. Toimintaamme ohjaavat avoimuus ja aktiivisuus ja meillä on tärkeä tehtävä kirja-alan kustannustehokkaana kumppanina logistiikka-, hankinta- ja digitaalisten palveluiden tarjoajana.