Usein kysytyt kysymykset – koulut

1. Mistä tietää, milloin perustilaus toimitetaan koululle?

Saat selville koulusi perustilauksen toimitusajankohdan Kouluväylän pääsivulta.

2. Mistä saa uudet tunnukset kadotettujen Kouluväylätunnusten tilalle?

Anna tunnukseen liitetty sähköpostiosoitteesi osoitteessa https://kouluvayla.kirjavalitys.fi/. Saat automaattisesti linkin jolla voit vaihtaa salasanasi. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(ät)kirjavalitys.fi

3. Haluaisimme tilata koulullemme kirjoja Kirjavälityksen kautta. Keneen voisimme ottaa yhteyttä asiassa?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 010 345 1580 tai asiakaspalvelu(ät)kirjavalitys.fi.

4. Toimitusosoitteemme tai sähköpostimme on muuttunut. Mihin voimme ilmoittaa uudet osoitteet?

Muutokset toimitusosoitteeseen ja pääkäyttäjän sähköpostiosoitteeseen tulee aina ilmoittaa asiakaspalveluun, 010 345 1580 tai asiakaspalvelu(ät)kirjavalitys.fi.

5. Olemme tilanneet vääriä kirjoja. Miten toimimme?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 345 1580 tai asiakaspalvelu(ät)kirjavalitys.fi

6. Meille on toimitettu virheellisesti kirjoja. Miten toimimme?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 010 345 1580 tai asiakaspalvelu(ät)kirjavalitys.fi
Asiakkaalla on vastuu kuitata saapuva lähetys vastaanotetuksi ja tarkistaa, että lähetys vastaa lähetysasiakirjaa.
Asiakkaan on viipymättä, kuitenkin viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa, reklamoitava Kirjavälitykselle toimitukseen liittyvistä puutteista ja virheellisyyksistä.

7. Kirjalähetystämme ei löydy koulultamme. Mitä teemme?

Kaikkien tekemiesi tilausten kulkua voit nyt seurata Kouluväylän tilaushistorian kautta. Lisätietoa asiakaspalvelustamme: 010 345 1580.

8. Miksi kaikkia kirjoja ei löydy Kouluväylältä ISBN-numeron avulla?

Mikäli tuotetta ei löydy ISBN-tunnuksen avulla, syy on yleensä siinä, että sinulla on väärä ISBN-tunnus. Tuotetta kannattaa silloin etsiä kirjoittamalla pikahakuun kirjan nimi tai osa siitä. Useimmissa tapauksissa tuote löytyy tällä tavoin toimien.

9. Miten ja milloin tilaan esim jonkun digikirjan, jos se julkaistaan vasta myöhemmin syksyllä eikä kirjalle löydy teiltä ISBN-tunnusta vielä?

Jos tietoa ei löydy Kouluväylältä tai kustantajan www-sivuilta, voit laittaa Kouluväylän Palaute-sivun kautta lomakkeella tuotekyselyn. Täytä kaikki tieto, joka sinulla tuotteesta on.  Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun tuote on tilattavissa Kouluväylällä. Digitaalisten tuotteiden tilaukset tehdään aina Kouluväylällä.

Painetuista tuotteista voit tehdä myös suoraan tilauksen Kouluväylän tuotekyselyssä.

9. Kustantajat ovat luvanneet minulle ilmaisen opettajan oppaan valitsemaani kirjasarjaan. Voinko tilata myös sen Kirjavälityksestä?

Kirjavälityksen kautta ei voi saada kustantajien ilmaiseksi lupaamia oppaita tai näytekappaleita. Ne pitää tilata aina asianomaiselta kustantajalta. Kirjavälityksen kautta tilatuista tuotteista lähetetään aina lasku.

10. Mistä saan oppikirjojen tilauslistat?

Tilauslistoja voit tiedustella oppikirjakustantajilta tai sitten imuroida ne netistä asianomaisen kustantajan kotisivuilta. Kirjavälityksen kautta ei lähetetä oppikirjakustantajien tilauslistoja. Olemme lisänneet Kouluväylän Ohjeet-sivulle listauksen yleisimmistä kustantajasivuista digitaalisten oppimateriaalien osalta.

11. Mistä saan käyttööni koululleni tilatun Kouluväylältä tilatun digitaalisen tuotteen?

Koululle tilattu digitaalinen tuote on käytettävissä ko. oppimateriaalikustantajan palvelussa. Kustantajat ja sisällön tuottajat toimittavat oppilaitoksille ohjeet ja tunnukset.