4. Ostokäytäntö

Kirjavälitys lähettää kirjallisen ostotilauksen sähköpostitse tai postitse. Tilauksesta käy ilmi tuotteen nimi / tuotteiden nimet, ISBN-tunnus, kappalemäärä, hinta sekä maksu- ja toimitusehdot. Jos ostotilauksella olevat tiedot ovat vanhentuneita tai muuten paikkansapitämättömiä, ilmoita meille oikeat tiedot ennen tavaran toimittamista.

Toimita tilatut tuotteet Kirjavälitykseen mahdollisimman pian. Mikäli tämä ei ole jostain syystä mahdollista, ole yhteydessä viikon kuluessa ostotilauksessa mainittuun henkilöön. Kirjavälitys ei ole velvollinen ottamaan vastaan myöhässä toimitettuja tilauksia. Tästä syystä ilmoita heti mahdollisista toimitusvaikeuksista.

Postitusohje

Lähetä tuotteet kirjeenä tai postipakettina. Käytännössä pakettien osalta toimitusvaihtoehto on Postin tunnuksettomassa palvelussa ”Toimitus Postiin” ja tunnuksellisessa palvelussa ”Posti K-Citymarket Hyvinkää (Hämeenkatu 9,05800 Hyvinkää)”. Paketit ohjautuvat näin meille ilman postin lisäpalveluita.

Toimitusosoitteemme on:

Kirjavälitys Oy
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Ethän käytä postiennakkoa, Matkahuollon Lähellä -pakettia tai valitse paketin noutopaikaksi pakettiautomaattia. Tällaisia lähetyksiä emme voi vastaanottaa. Kirjavälityksellä ei ole käytössä Postin asiakaslähetystunnusta.

Pakkaa tuotteet huolellisesti, etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa. Käytä pehmustettua kirjekuorta tai tukevaa pahvia. Tuotteiden mukaan tulisi laittaa lähete/saate (esim. kopio tilauksestamme), josta käy ilmi yhteystietosi, paketin sisältämät tuotteet sekä Kirjavälityksen tilausnumero.

Kirjavälitykseen lähetettävissä paketeissa voi käyttää numeroa 050 4426 020. Tämä numero on käytössä ainoastaan pakettien saapumisilmoitusten tekstiviestejä varten. Posti toimittaa lähetykset meille sopimuksemme mukaisesti.

Katso myös tämä!

Olemme tehneet pienen animaation lähetysohjeista, kun lähettäjänä on yksityishenkilö. Yritysten on mahdollista sopia Postin tai muiden kuljetusliikkeiden kanssa omat käytännöt.