4. Ostokäytäntö

Kirjavälitys lähettää kirjallisen ostotilauksen sähköpostitse tai postitse. Tilauksesta käy ilmi tuotteen nimi / tuotteiden nimet, ISBN-numero, kappalemäärä, hinta sekä maksu- ja toimitusehdot. Jos ostotilauksella olevat tiedot ovat vanhentuneita tai muuten paikkansapitämättömiä, ilmoita meille oikeat tiedot ennen tavaran toimittamista.

Toimita tilatut tuotteet Kirjavälitykseen mahdollisimman pian. Mikäli tämä ei ole jostain syystä mahdollista, ole yhteydessä viikon kuluessa ostotilauksessa mainittuun henkilöön. Kirjavälitys ei ole velvollinen ottamaan vastaan myöhässä toimitettuja tilauksia. Tästä syystä ilmoita heti mahdollisista toimitusvaikeuksista.

Tuotteet toimitetaan osoitteella

Kirjavälitys Oy
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Tuotteet tulee pakata huolellisesti niin etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden mukaan on laitettava lähete, josta käy ilmi kustantajan tiedot, paketin sisältämät tuotteet sekä Kirjavälityksen tilausnumero. Tärkeää: Ostotilausnumero on ilmoitettava lähetteellä ja laskulla. Ostotilausnumeron puuttuminen estää tilauksen vastaanoton ja laskun käsittelyn.

Tuotteiden toimitusehtona on, että lähetys toimitetaan Kirjavälitykseen rahtivapaasti ts. rahdin maksaa kustantaja.

Katso myös tämä!

Olemme tehneet pienen animaation lähetysohjeista, kun lähettäjänä on yksityishenkilö. Yritysten on mahdollista sopia Postin tai muiden kuljetusliikkeiden kanssa omat käytännöt.