Töihin varastoomme

Erityisesti sesonkiaikoina tarvitsemme varastoomme esimerkiksi keräilijöitä määräajaksi. Voit jättää avoimen työhakemuksen sähköpostitse.
Tuotannon työhakemuslomake (pdf) (Tallenna ennen täyttöä itsellesi). Mikäli meillä on avoimia paikkoja, otamme sinuun puhelimitse tai sähköpostitse yhteyttä haastattelun sopimiseksi.
Hyvinkää: rekrytointi(ät)kirjavalitys.fi
Keuruu: Tarja Äijö, etunimi.sukunimi@kirjavalitys.fi

Katso tästä esimerkit keräilijän työstä Hyvinkäältä ja kesätyöstä Keuruulta!

Asiantuntijatyötä kirja-alalla

Kiinnostaako työ kirja-alalla? Voit myös lähettää CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot mm. itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja toiveestasi asiantuntijatyön suhteen. Otamme sinuun yhteyttä mikäli meillä on tarjota osaamistasi vastaavaa työtä.

Säilytämme hakemuksia kuusi kuukautta. Jos et halua että säilytämme tietojasi, ilmoitathan siitä hakemuksen yhteydessä. Avoimet työpaikat ilmoitamme mm. kotisivuillamme ja some-kanavillamme sekä TE-, Monster- ja Duunitori-palveluissa.


Millainen työnantaja Kirjavälitys on?

Jo 100 vuotta kirjan matkassa! Teimme juhlavuoden kunniaksi kirjan lisäksi lyhytfilmin, katso se täältä.

Tutustu Yritys-sivuillamme mm. arvoihimme, eettisiin periaatteisiimme ja ympäristöraporttiimme. Bloggaamme kirja-alaa kiinnostavista aiheista ja kerromme myös itsestämme ja asiakkaistamme.

Kirjavälitys on Savuton työpaikka – lue tästä lisää, mitä se tarkoittaa käytännössä.

Seuraa meitä myös somessa, linkit sivun alalaidassa.