11.5.2023

Editan, Teoksen ja Förlaget M:n kirjat suoraan hyllystä

Saimme alkuvuodesta 2023 useita uusia logistiikka-asiakkaita. Nyt mm. Edita Publishing Oy:n, Kustannusosakeyhtiö Teoksen ja Förlaget M:n tuotteet varastoidaan Hyvinkäällä ja Keuruulla, ja hoidamme kustantajien tilaus-, toimitus- ja laskutusprosessin.  Kysyimme, miten yhteistyö on sujunut:

Aloititte Kirjavälityksen logistiikka-asiakkaana vuodenvaihteessa. Miten asiakkuuden aloitus sujui ja menikö kaikki siten kuin olitte suunnitelleet?

-Förlagetin aloitus sujui varsin mallikkaasti, meillä on ilo olla Kirjavälityksen kustantaja-asiakkaana. Förlaget on Kustantajaväylän kautta saanut erittäin tarkkaa ja ajankohtaista tietoa myynneistä, varastossa olevista kirjoista ja lähetysten tilasta. Suuri määrä tietoa on hyvin järjestettyä ja helposti analysoitavaa.

Mitä hyötyjä olette huomanneet logistiikkapalvelun keskittämisessä?

Ylivoimaisesti tärkein hyöty on palvelutaso, jonka Kirjavälityksen avulla voimme tarjota kirjakauppa-asiakkaillemme. Kirjojen tilaamisen tulee olla vaivatonta ja helppoa.
Fredrik Rahka,
Verkställande direktör
Förlaget M Oy Ab

-Asiat ovat sujuneet hyvin. Pieniä ICT-integrointihaasteita on ollut ja on edelleen mutta niistäkin on selvitty eteenpäin. Tärkeintä oli, että koko ajan tilauksia on otettu vastaan ja tavara liikkunut asiakkaille. Meille oli tärkeää, että voimme nyt keskittyä omaan liiketoimintaan ja jättää logistiikan kumppanin huolehdittavaksi. Myös tärkeää oli vihreät arvot. Näin tavaran toimitusketjut ovat mahdollisimman lyhyet kirjapainosta varastoon ja lopulta asiakkaille.
Kalle Toivonen,
toimitusjohtaja; liiketoimintajohtaja, lakitieto
Edita Publishing Oy


Kirjavälitys on rakentanut yhdessä asiakkaidemme kanssa verkkopalvelun kustantajien käyttöön. Onko käyttöönotto ollut helppoa ja millaisia hyötyjä olette palvelusta saaneet?

-Verkkopalvelun käyttöönotto on ollut varsin vaivatonta, tietoa riittää paljon! Kaikki on helpompaa ja yksinkertaisempaa, kun tiedot ja vastaukset saa samalta luukulta. Asiakkuuden aloituksessa kaikki sujui sujuvasti ja aikataulussa. KV on osittain jo tuttu toimija, ja saimme mieltä askarruttaviin asioihin etukäteen nopeasti vastauksia.
Nina Paavolainen,
toimitusjohtaja
Kustannusosakeyhtiö Teos


Edita Publishing Oy

Edita tarjoaa laadukkaita oppimateriaaleja sekä opetus- ja kasvatusalan koulutuksia oppimisen ja opettamisen tueksi. Edilexin ja muiden verkkopalveluiden lisäksi Editalla on kattava valikoima koulutuksia ja juridiikan kirjoja.
www.edita.fi

Kustannusosakeyhtiö Teos

Teos on vuonna 2003 perustettu suomalainen itsenäinen kirjankustantamo, joka keskittyy kotimaiseen kauno- ja tietokirjallisuuteen. Se julkaisee noin 50 kirjaa vuodessa. Yleiskustantamona Teos julkaisee myös runoutta, esseitä ja lastenkirjallisuutta.
www.teos.fi

Förlaget M Oy Ab

Förlaget grundades 2015 för att ge ut runt 25 skönlitterära böcker per år för såväl vuxna, barn och ungdomar. Vi arbetar för att främja läsning och är verksamma i Sverige och Finland på svenska. Vi arbetar för kulturell mångfald.
www.forlaget.com