Asiakkaamme

Kirjavälityksen asiakkaita ovat kustantajat, kirja- ja verkkokaupat, vähittäiskauppa, koulut, kirjastot, kerhot, mediatalot, kirjapainot ja markkinointimateriaalin tuottajat.

Kirjavälitys rakentaa ja kehittää palveluitaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaitten kanssa. Haluamme olla aktiivinen kumppani, joka panostaa informaatio- ja logistiikkapalveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Kirjavälitys on kirja-alan kaupallisen tietokannan ylläpitäjä ja kehittäjä. Olemme panostaneet sähköisten sisältöjen ekosysteemin luomiseen kirja-alalle. Olemme aktiivisesti kehittäneet sähköisiä palveluita kirja-alalle ja siten tehostaneet logistista prosessia ja samalla onnistuneet vähentämään ympäristörasitusta.

mevalitamme_rgb

Kirjavälityksen Laatuperusteisiin kuuluu ympäristöystävällisyys: Pystymme toimittamaan asiakkaillemme kirjat ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen keskitettyjen ostojen ja toimitusten sekä sähköisten palvelujemme johdosta. Noudatamme meitä koskevaa ympäristölainsäädäntöä ja pyrimme rakentamaan ympäristötehokkaita palveluratkaisuja.

Vuonna 2018 julkaisimme Eettiset periaatteemme.