kirjakaupan palvelut

Jälleenmyyjä


Ajantasaista tietoa ♦ Helppoa hankintaa ♦ Toimivaa logistiikkaa
Tarjoamme jälleenmyyjille kattavat tuotetiedot, laajan koti- ja ulkomaisen valikoiman, sähkökirjat, hyvän saatavuuden, nopeat toimitukset ja sähköisen laskun.

Logistiikka

Kirjavälitys tarjoaa kaupoille nopeat toimitukset. Toimitukset lähtevät jopa 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

Lue lisää

Hankinta

Kirjavälityksen koti- ja ulkomaisen kirjallisuuden tarjonnasta on helppo tehdä tilauksia keskitetysti. Kotimaisen kirjallisuuden valikoimamme on markkinoiden laajin. Varastovalikoima on n. 30 000 nimekettä ja vuosittain Kirjavälitys hankkii kirjoja yli 3400 kotimaiselta toimittajalta sekä useilta sadoilta ulkomaisilta toimittajilta.

Lue lisää

Digitaaliset palvelut

Kirjavälitys päivittää kirjojen ja sähkökirjojen sekä muiden tuotteiden tuotetiedot ja niissä tapahtuvat muutokset verkkokauppoihin joka arkipäivä.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu

Kirjavälityksen asiakaspalvelu huolehtii palveluiden neuvonnasta ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Asiakaspalvelu vastaa tilauksiin, toimituksiin, laskutukseen sekä tuotteisiin ja tuotetietoihin liittyviin kysymyksiin.

LUE LISÄÄ

Myynti

Kirjavälityksen myynti vastaa sopimuksista, palvelun laadusta ja viestinnästä. Asiakkuuden jatkuva seuranta, asiakastyytyväisyys ja asiakastapahtumat ovat myös myynnin vastuulla.

LUE LISÄÄ

Usein kysyttyä

Oletko uusi kustantaja, tai hukannut tunnuksesi, tai haluat tietää palautusoikeudesta? Katso Usein Kysytyt Kysymykset eli FAQ.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä!


Myyntimme palvelee sinua:

KATSO YHTEYSTIEDOT

Kirjaudu sisään

Kirjaudu tästä Kirjavälityksen verkkopalveluihin (Kirjaväylä, Kouluväylä, Kustantajaväylä, ONIX)


Tunnus tai salasana unohtunut?