Kirjasto


Ajantasaista tietoa ♦ Helppoa hankintaa ♦ Toimivaa logistiikkaa
Tarjoamme kirjastoille kattavat tuotetiedot, laajan koti- ja ulkomaisen tarjonnan,  hyvän saatavuuden, nopeat toimitukset ja hankintaa helpottavia lisäpalveluita, kuten muovitus ja Kirjaväylän tilaushistoria.

Logistiikka

Kirjavälitys tarjoaa kirjastoille nopeat toimitukset sovittuina viikkotoimituspäivinä.

LUE LISÄÄ

 

Hankinta

Kirjavälityksen koti- ja ulkomaisen kirjallisuuden tarjonnasta on helppo tehdä tilauksia keskitetysti. Kotimaisen kirjallisuuden valikoimamme on markkinoiden laajin. Varastovalikoima on n. 30 000 nimekettä ja vuosittain Kirjavälitys hankkii kirjoja yli 3400 kotimaiselta toimittajalta sekä useilta sadoilta ulkomaisilta toimittajilta.

Lue lisää

 

Digitaaliset palvelut

Kirjaväylä-verkkopalvelu on tunnuksellinen verkkopalvelu Kirjavälityksen sopimusasiakkaille. Tuotetietopalvelu välittää Kirjavälityksen tarjoamien uutuusnimekkeiden tiedot suoraan kirjastojärjestelmiin.

LUE LISÄÄ

Ostotuki

Opetus- ja kulttuuriministeriön ostotuen tarkoituksena on parantaa vähälevikkisen laatukirjallisuuden saatavuutta.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu

Kirjavälityksen asiakaspalvelu huolehtii palveluiden neuvonnasta ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Asiakaspalvelu vastaa tilauksiin, toimituksiin, laskutukseen sekä tuotteisiin ja tuotetietoihin liittyviin kysymyksiin.

LUE LISÄÄ

Myynti

Kirjavälityksen myynti vastaa sopimuksista, palvelun laadusta ja viestinnästä. Asiakkuuden jatkuva seuranta, asiakastyytyväisyys ja asiakastapahtumat ovat myös myynnin vastuulla.

LUE LISÄÄ

Usein kysyttyä

Oletko uusi kustantaja, tai hukannut tunnuksesi, tai haluat tietää palautusoikeudesta? Katso Usein Kysytyt Kysymykset eli FAQ.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä!


Myyntimme palvelee sinua:

KATSO YHTEYSTIEDOT

Kirjaudu sisään

Kirjaudu tästä Kirjavälityksen verkkopalveluihin (Kirjaväylä, Kouluväylä, Kustantajaväylä, ONIX)


Tunnus tai salasana unohtunut?