Kustantaja


Kirjavälityksen Logistiikkapalvelut tarjoaa toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun kustantajan logistisen ketjun hallintaan. Kirjavälityksen Hankintapalvelut ostaa laajaa valikoimaa kotimaista kirjallisuutta kaikilta kustantajilta. 

Logistiikka

Logistiikkapalvelut on suunnattu säännöllisesti kustantavalle kustantajalle, jolla on valikoimassaan useampi kirja, ja tarve varastoida tuhansia kappaleita.

Lue lisää

Hankinta

Kirjavälityksen Hankintapalvelut ostaa laajaa valikoimaa kotimaista kirjallisuutta kaikilta kustantajilta myytäväksi kysynnän ja kulutuksen mukaan. Kirjavälityksen kotimaisen kirjallisuuden varastovalikoima on n. 30 000 nimekettä.

LUE LISÄÄ

Digitaaliset palvelut

Sähkökirjapalvelut, sähköiset oppimateriaalit, verkkokaupparatkaisut ja paljon muuta.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu

Kirjavälityksen asiakaspalvelu huolehtii palveluiden neuvonnasta ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Asiakaspalvelu vastaa tilauksiin, toimituksiin, laskutukseen sekä tuotteisiin ja tuotetietoihin liittyviin kysymyksiin.

LUE LISÄÄ

Myynti

Kirjavälityksen myynti vastaa sopimuksista, palvelun laadusta ja viestinnästä. Asiakkuuden jatkuva seuranta, asiakastyytyväisyys ja asiakastapahtumat ovat myös myynnin vastuulla.

LUE LISÄÄ

Usein kysyttyä

Oletko uusi kustantaja, tai hukannut tunnuksesi, tai haluat tietää palautusoikeudesta? Katso Usein Kysytyt Kysymykset eli FAQ:

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä!


Myyntimme palvelee sinua:

KATSO YHTEYSTIEDOT

Kirjaudu sisään

Kirjaudu tästä Kirjavälityksen verkkopalveluihin (Kirjaväylä, Kouluväylä, Kustantajaväylä, ONIX)


Tunnus tai salasana unohtunut?