Klikkaa tästä lisätietoa kirjan tuotetiedosta

Yhteistyömme alkaa helposti. Jos asioit ensimmäistä kertaa Kirjavälityksen kanssa, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen hankintapalvelut@kirjavalitys.fi niin lähetämme sinulle lisätietoja.

Kirjavälitys ylläpitää ja kehittää kotimaisen kirjallisuuden tuotetietokantaa, jonka kautta välitämme kirjojen tiedot kirja-alan toimijoille (kirja- ja verkkokaupat, tavaratalot ja marketit, kirjastot sekä koulut). Kun olet käynyt ilmoittamassa kirjan tiedot tuotetietokantaamme, voivat asiakkaamme tilata kirjaa meiltä. Valitsemme tuotteet menekin perusteella varastovalikoimaan. Muut tuotteet ovat hankintatuotteita eli ne ostetaan asiakastilauksia vastaan. Uutuuskirjojen osto perustuu asiakkaiden ennakkotilauksiin. Teemme myös aktiivisesti tarjontaa asiakkaillemme.

Tietokantaan tarvittavia tietoja ovat yhteystietosi ja kirjan nimi, ISBN-tunnus, kustantaja, tekijät, ilmestymisaika, sidosasu, kirjastoluokka, hinta sekä lyhyt esittelyteksti kirjasta (esim. takakannen teksti) ja kansikuva. Tuotetiedot voit ilmoittaa kätevästi Onix-palvelussa.

Avaamme tunnukset Kustantajaväylä-verkkopalveluumme kun toimittajatiedot ja ensimmäinen tuote on perustettu tuotetietokantaan. Jos et ole vielä saanut tunnuksia Kustantajaväylälle, laita meille sähköpostia hankintapalvelut@kirjavalitys.fi niin toimitamme tunnukset käyttöösi. Kustantajaväylällä voit ylläpitää järjestelmässä olevia tuotetietoja ja ilmoittaa uutuustuotteiden tuotetiedot.

Lisätietoa löydät täältä:

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse hankintapalvelut@kirjavalitys.fimuut yhteystiedot

Ilmoitathan muuttuneet yhteystietosi esimerkiksi oheisella lomakkeella!

* pakollinen kenttä