Näytevalikoimajärjestelmä muuttui vuonna 2020 – lue kuvaus SKY:n sivuilta.

Näytevalikoimajärjestelmän tavoitteena on edistää kustannustehokkaasti kirjamyyntiä. Kustantaja saa kattavan valikoiman uutuuskirjoja näkyville kirjakaupan myymälään, ja kirjakaupalla on mahdollisuus tarjota kuluttajille monipuolista kirjavalikoimaa.

Järjestelmän hallinnoinnista ja ylläpidosta vastaa Suomen Kustannusyhdistys. Kirjakaupat ja kustantajat voivat liittyä mukaan valikoimapalveluun mikäli ne täyttävät SKY:n toimintamallin ehdot.

Kirjavälityksen Hankintapalvelun kustantajat

Tarjoamme myös kustantajalle, joka ei ole Kirjavälityksen logistiikka-asiakas mahdollisuuden saada omat näytevalikoimanimikkeensä kaikkiin näytevalikoimajärjestelmän kauppoihin.

Kirjavälityksen Hankintapalvelut ostaa näytevalikoimatuotteet palvelukuvauksen mukaisesti kaksi kertaa vuodessa ennakkoon ja myy ne valikoimakaupoille.
Kustantaja vastaa näytevalikoimanimikkeiden lähettämisestä ostotilauksemme mukaisesti heti tuotteiden ilmestyttyä. Nimikkeiden rahdista Kirjavälityksen logistiikkakeskukseen vastaa kustantaja.

Kun haluat näytevalikoimanimikkeet Kirjavälityksen kautta myyntiin näytevalikoimakirjakaupoille, toimi ensin SKY:n ohjeistuksen mukaan, ja ota sitten meihin yhteyttä! Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla hankintapalvelut(ät)kirjavalitys.fi