Koulu


Ajantasaista tietoa ♦ Helppoa hankintaa ♦ Toimivaa logistiikkaa
Tarjoamme kouluille kattavat tuotetiedot, laajan koti- ja ulkomaisen oppikirjojen tarjonnan, sähköiset oppimateriaalit, hyvän saatavuuden ja toimitukset valtakunnallisen toimitusaikataulun mukaisesti.

Logistiikka

Kirjavälityksen perustilaukset toimitetaan kustantajien valtakunnallisen toimitusaikataulun mukaisesti.

Lue lisää

Hankinta

Kouluväylältä koulut voivat tilata helposti sekä painetut että sähköiset oppimateriaalit. Kirjavälityksen kotimaisten oppikirjojen ja sähköisten oppimateriaalien valikoima ja saatavuus on markkinoiden laajin. Kirjavälitys tarjoaa myös kattavan valikoiman ulkomaisia oppikirjoja kouluille.

Lue lisää

Digitaaliset palvelut

Kouluväylältä löytyvät ajantasaiset tiedot koti- ja ulkomaisesta aineistosta. Kouluväylältä löytyy markkinoiden laajin valikoima sähköisiä oppimateriaaleja.

LUE LISÄÄ

Asiakaspalvelu

Kirjavälityksen asiakaspalvelu huolehtii palveluiden neuvonnasta ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Asiakaspalvelu vastaa tilauksiin, toimituksiin, laskutukseen sekä tuotteisiin ja tuotetietoihin liittyviin kysymyksiin.

LUE LISÄÄ

Myynti

Kirjavälityksen myynti vastaa sopimuksista, palvelun laadusta ja viestinnästä. Asiakkuuden jatkuva seuranta, asiakastyytyväisyys ja asiakastapahtumat ovat myös myynnin vastuulla.

LUE LISÄÄ

Usein kysyttyä

Oletko uusi kustantaja, tai hukannut tunnuksesi, tai haluat tietää palautusoikeudesta? Katso Usein Kysytyt Kysymykset eli FAQ.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä!


Myyntimme palvelee sinua:

KATSO YHTEYSTIEDOT

Kirjaudu sisään

Kirjaudu tästä Kirjavälityksen verkkopalveluihin (Kirjaväylä, Kouluväylä, Kustantajaväylä, ONIX)


Tunnus tai salasana unohtunut?