Toimipaikat Hyvinkää ja Keuruu

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Hyvinkäällä Hakakalliossa. Asiakkaitamme ovat kustantajat, kirjan jälleenmyyjät, kirjastot, koulut ja mediatalot. Meillä on 10 km kirjahyllyjä, ja varastoimme myös mm. tilaajalahjoja. Olemme mukana kirjan koko elinkaaren aikana sen tuotetietojen perustamisesta kuluttajan käsiin saattamiseen.

Esimerkki 1: Varastoon rekrytoimme sesonkiaikoihin keräilijöitä. Henkilökunnan lehdessä esiteltiin keräilijän työtä muutama vuosi sitten näin:

Keräilijät kiiruhtavat pitkin hyllyvälejä joko puheohjatun järjestelmän mukaan, tai paperilistan kanssa. Molemmissa on etunsa. Puheohjattu keräys on tuonut tarkkuutta ja nykyaikaisuutta keräilyyn. Puheohjauksella keräävällä on päässään mikrofonillinen kuuloke ja vyötäröllä keskusyksikkö. Kirjapakin sisältämät tiedot tilauksesta muutetaan automaattiseksi ääneksi. Keräilijä ottaa keruulistan työn alle, ja puheohjaus kertoo käskystä mistä hyllyvälistä ja -kohdasta kerätään seuraava kirja, ja kuinka monta asiakas on niitä tilannut. Keräilijä kuittaa oikean kirjan ja keräämänsä määrän. Laitetta voi käskeä toistamaan tilausta ja antamaan lisätietoja. Keräilijä voi myös säätää puheen nopeutta ja valita mies- tai naisäänen. Kun kaikki kirjat on kerätty laatikkoon, rullakkoon tai lavalle, listan kuittaamista seuraa osoite- ja hintalappujen sekä lähetteiden automaattinen tulostuminen. Valmiit keräykset pääsevät seuraavaksi pakkaamoon. Vielä pitää tarkistaa, onko kirjoihin tilattu muovitus – kirjastojen kirjat tarvitsevat suojan.

 

 

 

 

 

 

 

Toinen varastomme sijaitsee Keuruulla, Otavan Kirjapainon yhteydessä. Keuruulta käsin hoidamme oppikirjat Suomen kouluihin. Esimerkki 2: Keuruulla otetaan mielellään töihin nuoria kevään oppikirjasesongissa auttamaan. Kaikki uudet työntekijämme perehdytetään työtehtäviin. Klikkaa kuva isommaksi: