4.2.2021

Etsimme taloushallinnon asiantuntijaa

Kirjavälitys on suomalaisten kustantajien ja kirjakauppojen omistama palveluyritys. Toimintaamme ohjaavat avoimuus ja aktiivisuus ja meillä on tärkeä tehtävä kirja-alan kustannustehokkaana kumppanina logistiikka-, hankinta- ja digitaalisten palveluiden tarjoajana. Yhtiöllä on pitkät perinteet ja se on perustettu vuonna 1919.

Asiakkaitamme ovat kirjakustantamot, kirja- ja verkkokaupat sekä julkinen sektori. Organisaatiomme hyödyntää jo useamman vuoden kokemuksella mm. robotiikkaa ja tekoälyä ja näitä työkaluja kehitämme strategiamme mukaisesti määrätietoisesti eteenpäin. Yhtiö on vakavarainen ja liikevaihtomme on reilut 80 miljoonaa euroa. Meitä kirjavälitysläisiä on noin 170 ja haemme nyt sinua talouden ammattilainen mukaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle.

Oletko sinä etsimämme

Taloushallinnon ammattilainen?

Työnkuvasi sisältää monipuolisesti niin kirjanpitoon kuin sen kehittämiseen sisältyviä tehtäviä ja hankkeita. Olet innovatiivinen ja palveluhenkinen ja nautit itsenäisestä ja ratkaisukeskeisestä työskentelystä. Kykenet hallitsemaan useita samanaikaisia tehtäviä. Jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti etsit keinoja ja ratkaisuja tehokkuuden parantamiseen ja rutiinitöiden automatisointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko organisaation kanssa ja saat myös talouden osaavasta tiimistä vahvan tuen menestyä ja kasvaa työurallasi. Sinulla on halu saada tuloksia aikaan.

Toimenkuva

  • taloushallintoon liittyvä kehitys- ja projektityö
  • osallistuminen kuukausittaiseen kirjanpitoon, tilinpäätökseen, verotukseen sekä raportointiin

Edellytämme

  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • näyttöä prosessien kehitystyöstä
  • soveltuvaa koulutustaustaa
  • organisointi- ja priorisointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Arvostamme

  • taloushallinnon moniohjelmistokokemusta (mm. Wintime, Basware IR, Opus Capita)
  • kokemusta robotiikan tai tekoälyn hyödyntämisestä taloushallinnon tehostamisessa
  • englannin ja ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän kirja-alan johtavassa logistiikkayrityksessä. Saat käyttöösi liukuvan työajan ja kattavat henkilökuntaedut. Toistaiseksi työskentely tapahtuu etätyönä ja jatkossakin osittainen etätyö on mahdollista. Panostamme vahvasti koulutukseen ja olemme savuton työpaikka. Tule mukaan työyhteisöön, jonka ilmapiiri on välitön, kannustava ja innostunut.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 21.2.2021 osoitteeseen rekrytointi ät kirjavalitys.fi.

Lisätietoja tehtävästä
Talousjohtaja Katariina Lähdesniemi 8.2.2021 klo 10-12 ja 15.2.2021 klo 14-16, puh. 050 365 7476 katariina.lahdesniemi ät kirjavalitys.fi.