Toimitukset

Kirjavälitys tarjoaa kaupoille nopeat toimitukset. Toimitukset lähtevät jopa 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Kaupat voivat halutessaan myös sopia toimituksen esim. kerran viikossa.

30 000 varastotuotetta = toimitusvarmuutta ja nopeutta.

Keskusvarastopalvelumme kaupalle kattavat koko logistisen ketjun hallinnan. Ulkoistamalla varastosi Kirjavälitykselle saat käyttöösi nykyaikaiset ja tehokkaat varastopalvelut. Toimitamme tuotteet tarpeen mukaan yksittäistoimituksina tai massalähetyksinä, manuaalisesti tai koneellisesti pakattuna.

Käytössämme on 23 700 m2 modernia varastotilaa, 31 000 lavapaikkaa ja 10 km keräilyhyllyjä.

Laskutus

Kaupat voivat valita verkkolaskun, sähköpostitse toimitettavan PDF-laskun tai edi-laskun. Paperilaskuista olemme luopumassa. Kauppojen tilaus- ja toimitusehdot määritellään asiakaskohtaisesti Hankintasopimuksessa.

Kirjavälitys Oy siirtyi 1.6.2022 alkaen tarkistamaan polttoainelisät kuukausittain kuljetusliikkeiden tekemien tarkistusten mukaan ja ottaa rahtihinnoittelussaan käyttöön erillisen polttoainelisäkertoimen. Tarkistukset kertoimessa seuraavat kuljetusliikkeiden hintatasoa sekä ylös- että alaspäin kuukausittain, mikäli polttoainelisässä on tapahtunut muutoksia.