1.11.2019

Asiakkaanamme Turun Kansallinen Kirjakauppa

Kirjavälitys viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlaansa. Turun Kansallinen Kirjakauppa on ollut koko tämän ajan asiakkaamme. Perinteikäs turkulainen perheyritys viettää tänä vuonna jo 120-vuotisjuhlaansa.

Markkinointijohtaja Tuula Korte kertoi meille ajatuksiaan yhteistyöstä Kirjavälityksen kanssa.

Tuula Korten mukaan Kirjavälitys on ollut heille vuosien kuluessa tärkeä ja täsmällinen yhteistyökumppani. Yhteistyössä ollaankin tiiviisti, jopa päivittäin. Olennaista on hänen mielestään se, että logistiikkakumppani pystyy toimittamaan pieniäkin määriä nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Tuula Korten mukaan myös asiakkaat ovat hyötyneet siitä, että Kirjavälitys on pysytellyt kirja-alalla kehityksen kärjessä. Tulevaisuuden yhteistyöltä hän toivoo mahdollisimman laajan valikoiman tarjontaa, täsmällistä ja oikea-aikaista tietoa sekä nopeita toimituksia.

-Turun Kansallisen Kirjakaupan kanssa meillä on ollut hienoa yhteistyötä kehittämisen saralla, viimeisimpänä esimerkkinä sähköisten sisältöjen myynnin ja jakelun osalta, sanoo Kirjavälityksen toimitusjohtaja Tuula Pelkonen-Tiri.

Kirjavälityksen palvelupäällikkö Sirpa Tilli iloitsee siitä, että 120-vuotias perinteikäs kirjakauppa on upeasti ajassa kiinni pyörittäen menestyksekkäästi sekä kivijalka- että verkkokauppaa.

Turun Kansallinen Kirjakauppa on perustettu 1899. Se aloitti toimintansa Turun Linnankadulla autonomian aikana, jolloin suomen kielen asema ei ollut vielä kovin vakaa. Työ suomenkielisen kirjallisuuden eteen jatkuu edelleen. Toimipisteiden määrä on kasvanut kolmeen ja myyntiä tehdään myös verkossa.

Lue lisää myös kirjakaupan historiasta: www.kansallinenkirjakauppa.fi/