3.5.2017

Kirjakiertueen päätös Helsingissä

Kiertueemme päättyi Helsinkiin torstaina. Kaunis Valkoinen Sali Senaatintorin kupeessa oli erinomainen näyttämö kirjalliselle illallemme, sekä kustantajien että vierailijoiden mielestä. Kiitos kaikille!

WSOY:n haastateltavana meillä oli Helsingissä Miki Liukkonen, jonka toinen romaani ”O” on …suuruudenhullu, kohtuuttoman laaja ja kaikkeutta tavoitteleva tarina tavallisista ihmisistä ja kummallisista tapahtumista, neurooseista, päähänpinttymistä, järjettömistä asioista joita pelkäämme kuin lapsi tähdetöntä yötä. Illan haastattelut päätti Duodecim kirjalla Tunne tunteesi. Juha Hietasen haastattelema psykoterapeutti, tietokirjailija Katja Myllyviita on havainnut työssään, että masennus alkaa helpottaa, kun asiakas oppii tunnistamaan ja hyväksymään itsessään erilaisia epämiellyttäviä tunteita.

Ovet sulkeutuivat yhdeksältä, ja tunnissa reipas ja rutinoitunut tiimimme sai kirjat pakattua kohti Hyvinkäätä suuntaavaan kuorma-autoon. Puoliltaöin kaikki kotona!

Tänne Helsinkiin saimme avuksi asiakaspalvelustamme Susannan ja Jaanan sekä digitaalisista palveluista Pian ja Akin. Työ jatkuu vielä logistiikkakeskuksessamme tällä viikolla, kun osa kirjoista palaa varastoon. Lähetämme tavarat, esitteet, roll-upit ja kirjoja takaisin kustantajille sekä laitamme oman rekvisiittamme hyllyille odottamaan seuraavaa kiertuetta.